Vážení členové a příznivci OS Život bez střeva,
rádi bychom se s vámi podělili o několik nejnovějších zpráv.

  • Máme pro vás bližší informace o ambulantní infuzní pumpě Mini Rythmic PN+, která slouží k podávání parenterální výživy v domácích podmínkách. Tato pumpa je malá, lehká a spolu s vakem výživy přenosná v batohu. Díky tomu umožňuje pacientovi volný pohyb i v době, kdy musí být připojen na infuzi.  
Micrel_MiniRythmicPNplus

Více informací o této pumpě naleznete na našich webových stránkách, kde můžete na toto téma také diskutovat a klást dotazy.

  • Oslovila nás Bc. Martina Holoubková, staniční sestra metabolické JIP v Nemocnici Tábor, s prosbou o pomoc s výzkumem kvality života dospělých pacientů na domácí parenterální výživě.  Rádi bychom požádali, aby se výzkumu, který bude součástí její diplomové práce, zúčastnilo co nejvíce dospělých pacientů.
  • Jedná se o vyplnění dotazníku (zde ke stažení v Pdf nebo v Docx) a jeho zpětné zaslání ke zpracování na níže uvedenou adresu či e-mail.

Bc. Martina Holoubková
Sofijská 2830, Tábor 39005
e-mail: maholoubek@seznam.cz

 

  • Při poslední členské schůzi došlo ke změně první místopředsedkyně sdružení. Z funkce odstoupila Iva Kordová a na její místo byla zvolena Monika Malíčková.  Tímto Moniku vítáme do její nové role a Ivě, která se na činnosti sdružení aktivně podílela už od jeho založení roku 2008, děkujeme za odvedenou práci.

S přátelským pozdravem
vaše OS Život bez střeva